KAB Allglass

"Wij zijn het bedrijf KAB ALLGLASS GmbH uit Hamburg; een middelgrote glazen finisher met een eigen ESG-veiligheidsglasproductie en groothandel voor het hele glasassortiment plus accessoires.

Wij leveren aan onze klanten in Noord-Duitsland en Denemarken; tot 95% met onze eigen voertuigen en een klein deel met buitenlandse rederijen.

We hebben het bedrijf Deltarack bvba op de Glasstec beurs 2014 in Düsseldorf leren kennen en vonden de houten rekken die daar werden gepresenteerd zeer professioneel en zeer geschikt voor onze behoeften.

Sinds 2015 werken we zeer succesvol met Deltarack bvba op regelmatige basis, zowel voor onze markt in Hamburg als voor Sleeswijk-Holstein; zo goed als of zelfs speciaal voor de export naar Scandinavië hebben de Deltarack-rekken zichzelf bewezen.

De rekken zijn zeer eenvoudig te monteren, ze zijn zeer stabiel en u kunt ze zelfs meerdere keren gebruiken, afhankelijk van de bediening.

Onze klanten vinden de frames ook van zeer hoge kwaliteit en een aantal van onze grootste klanten hebben zelfs gevraagd om ons glas uitsluitend op Deltarack houten rekken te leveren.

De prestaties van Deltarack (levering, betrouwbaarheid en kwaliteit) zouden we graag een 10 geven en zouden het bedrijf zeker aanbevelen aan derden."

Darko Grnjak - Geschäftsführer der Firma KAB ALLGLASS GmbH
www.kab-allglass.de
+49 (0)40 75 20 19 0

Q-railing